tisdag 29 november 2011

RD 14 - 2 dagar kvar

JAhapp.

Testdag på torsdag. Är det inte typiskt att jag kommer vara bortrest hela torsdagen och jobba på annan ort. Skitviktig kurs som jag håller för ett gäng höjdare.

Tänk om jag kommer stå där med minus i handen, söndergråtet ansikte och skall förmedla viktig information på denna kurs som dom bokat med mig för 1 år sedan.

Fy tusan. Funderar på om jag skall strunta i att testa mig innan jag åker.

Hur skulle ni ha gjort?

Kram Ninna

7 kommentarer:

  1. I DET läget skulle jag nog hålla mig till fredag. Tror jag. Eller tjuvtesta på onsdag och se... men inte samma morgon.
    Om du kan så vänta en dag till! Tänk att du ÄR gravid och föreläs med det i tankarna. Sen testar du fredag och kan vara ledsen fredag och hela helgen om det skulle vara så illa. Men så är det inte. Du är gravid! Det tror jag :-)

    SvaraRadera
  2. Jag skulle ha testat nu idag eller imorgon, annars väntat till efter arbetsdagens slut på torsdag. Hade nog inte fixat ett test på morgonen. Jag håller mina tummar för dig!

    SvaraRadera
  3. Vänta en dag till!! Då är du dessutom ännu lite, lite mer säker på resultatet. Vi gjorde så en gång, då vi skulle på en begravning på själva testdagen (så jäkla dumt planerat, eller hur?).

    Lycka till!
    Jag håller tummarna!!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Jag skulle testa på onsdagen eller fredagen. Troligen på onsdag, jag har ju svårt att hålla mig:). Kniper tummar och tår för ett plus! Kram L

    SvaraRadera
  5. Väntat med testet, fast det är lätt att säga och kanske svårare att göra ifall det varit jag... :)

    SvaraRadera
  6. Jag skulle ha testat mig imorgon, då hade jag haft en dag på mig att smälta resultatet. Å så skulle torsdagen fått mig att tänka på annat.. Tror jag....

    Jag skulle nog inte kunna vänta till efter iaf, så pass iskall skulle jag inte kunna vara.

    SvaraRadera
  7. Jag hade väntat tills jag kom hem om jag känner en osäker het i vad tester kommer resultera i. Stort lycka till! <3

    SvaraRadera