tisdag 26 mars 2013

Profylax-dax

Jag blev inbjuden till Barnens hus temadag i helgen, för blivande föräldrar.

En jättebra dag med erbjudanden från många olika utställare. Tillexempel så fanns Babyz på plats med ett kanonerbjudande på Profylaxkurser.

6 timmar fördelat på 2 kvällar. 1990 kr per par. Men erbjudandet denna dag var 995 kr per par. Och i det priset får vi två gåvor: En Philips Babymonitor och en Philips Avent Bröstpump värde ca 1500kr ihop. Nice.

Så vi bokade direkt och denna vecka kör vi!!!

Hur gör/gjorde NI? Ska ni/gick ni gå Profylaxkurs eller ej?

Kram Ninna

3 kommentarer:

  1. Det lät ju inte helt fel, tänk om sådant fanns i alla kommuner. Det ingick lite profylax i föräldrautbildningen. Sen har en vårdcentral på östra sidan av ön profylax på badhuset en gång i månaden.

    SvaraRadera
  2. Gick också Babyz! Grymt proffsiga och det var en mysig grej att göra tillsammans. Bra val!

    SvaraRadera
  3. Gick inte på profylax men däremot vattengympa där halva lektionenen varje gång var avslappningsövningar. Så här i efterhand så tror jag inte att det spelar så stor roll vad man gör så länge man gör nått för att förbereda sig. :) Att ha lärt sig en teknik och ha en strategi att använda när det börjar kännas. :) Min BM på förlossningen sa att jag var bra på att slappna av när det behövdes, det jag gjorde när hon bad mig slappna av var att visualisera hur det kändes när man var avslappnad på vattengympan. Hjärnan är en knepig sak men med rätt verktyg kan man lura den till vad som helst nästan. Lycka till! :)

    SvaraRadera