onsdag 21 november 2012

Babylift


TACK för alla råd kring fotande av magen. Jo, det blir foton, det kom vi fram till igår. Kan vara kul att ha efteråt. Så tack för era fina hälsningar :-)

När jag föddes köpt min mamma en fin svart/röd/vit-rutig babylift på NK i Stockholm. När min lillasyster föddes 2 år senare ärvde hon den. Ytterligare 8 år senare kom första taxvalpen till familjen. Då fick han babyliften som säng, och för 10 år sedan kom vår andra taxvalp. Gissa vad han sover i? Yepp! Samma babylift!

Den babyliften var svindyr men har verkligen jobbat för sig dessa 39 år!!! Det roliga är att den är fortfarande lika fin som när den var ny, snacka om kvalitet på 70-talet! Om den gick att göra ren skulle jag inte tveka att ha den som säng till vår bebbe, MEN pga hundhåren skall jag inte göra det. Men som sagt, utseendemässigt är den i toppskick fortfarande.

Älskar ärvegods, mycket minnen, både fina och sorgeliga, men det är våra minnen!

Imorgon är det dags för inskrivning på vårt nya MVC, hoppas det går bättre.

Kram Ninna

2 kommentarer:

  1. Så härligt med något som går i arv så :-)
    Om du ändå vill göra ett försök att få borr hundhåren så är en klädvårdsrulle toppen (en sån där med klister på). Det använder vi mycket hemma för att få rent filtar, kuddar och kläder.
    Skönt att höra att allt går framåt med din graviditet. Så himla glad för eran skull :-) äntligen!!!!

    Många varma kramar :-)

    SvaraRadera
  2. Det gör ni rätt i...att ta bilder alltså...det är bättre att göra det o sen ångra än tvärtom...för du kan ju kasta dem om du vill men svårt att ta nya...

    Ja hade heller ingen gravidmage pga övervikt.. men nåt som var positivt när ja t.ex väntade Alice så hade ja bara gått upp 2 kg när ja var i 8:de månaden...eftersom ja hade sen tidigare att "ta av" så "åt" bebisen av mig...

    Så sista månaden hade ja gått upp 4 kg till..men
    det var pga vätska..så sammanlagt gick ja upp 6 kg..men när ja fick Alice så gick ja ner dessa 6 kg plus ytterligare 7..

    Tyvärr så höll det inte i sig men det är ju olika från person till person...samma sak när ja väntade Livia..

    Ja var överviktig innan men ja ångrar inte en sekund att ja tog de sk magbilderna...du väljer ju själv vem som ska se dem...o de är roliga att ha när en tittar tillbaka...

    Ett tips är att köpa en sån där "Mitt första år"..jätteroligt att ha...men kolla gärna runt så du finner en som du gillar (en del av dem kan ha lite udda frågor..säger man så??)

    Ja det står Jag fick min första tand då?..eller ja föddes den o den dagen, tiden o då var den o den som var Statsminister osv...men i en del böcker så kan det stå typ Vad ja vill bli när ja blir står?

    Nja kanske inte just den frågan men lite annorlunda så det är svårt att svara på dem..men kolla runt så finner du säkert en som du känner dig nöjd med..

    O ja skulle rekommendera att bara skaffa för 1 år...man glömmer så fort bort att fylla i o då är inte de böckerna med flera år bra (tycker i alla fall inte ja)...o det är guld värt om man lägger ner tiden o fyller i allt (som man kan fylla i) o köp den gärna innan bebisen kommer för det som händer idag är glömt imöra...

    Sen klistrar man in lite bilder..o där kan det tänkas att bebismagen har en plats..men det är frivilligt att sätta dit..

    Detta var som sagt bara ett tips...men jätteroligt att ha när barnen blir större så kan de läsa om hur man kanske kom på deras namn, vilken låt som var 1:a på Svensktoppen osv...ett annat tips är o spara tidningen/1:a sidan på dagens tidning den dagen då bebisen föds...

    Är så glad o lycklig för eran skull...o ja får gåshud av tanken när ni ska berätta för din mamma...va glad o lycklig hon måste bli för eran skull <3

    Kram

    SvaraRadera